AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz beraberindeki heyet ile birlikte il genelinde ziyaretlerine devam ediyor.

Programlar kapsamında Sigorta Acenteleri ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Sigorta Acentelerimizi ve esnaflarımızı AK Parti Nevşehir ailesi olarak ziyaret ederek; hayırlı ve bereketli kazançlar diledik" dedi.

Açıkgöz: "Dava arkadaşlarımızla sahadayız…"

Milletvekili Açıkgöz, “Türkiye’nin büyümesini Allah’ın izni ile kimse engelleyemeyecek. Milletimizin desteği ve hep birlikte çalışarak ‘Büyüyen ve Güçlü Türkiye’ yolunda; durmadan, yorulmadan ilerleyeceğiz. Başta iş dünyamız olmak üzere toplumumuzun her kesimine desteğimiz sürüyor, sürecek.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarında milletimizin çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız.

Önümüzdeki yıl bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin karşısına çıkacağız. Büyüyen, gelişen, üreten Nevşehir ve Türkiye olarak; ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokarak güçlü, müreffeh ve itibarlı bir Türkiye bırakacağız. Hemşerilerimize destekleri, gönülden muhabbetleri ve Sevdamız Nevşehir için hep birlikte gayret gösterdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretlerinde Av. Alper Aydemir, Kader Çamur, Ayşegül Oğur, Nermin Yücesan, Abdullah Gür ve Emine Ulusoy eşlik ettiler.