TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte çalışmalarını hiç ara vermeden yoğun proğramını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, halk günü kapsamında vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi. 

Vatandaşlarla buluşmanın onların sorunlarına çözüm üretmenin önemli olduğunu ifade eden Milletvekili Açıkgöz, "Vatandaşlarımızla AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda olağan buluşmalarımıza devam ediyoruz. Sorun ve taleplerden anında çözüm üretebileceklerimizi ilgili yerlerle görüşerek çözmeye çalışıyoruz. Notlarımızı da alarak takibini yapıyoruz." diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlar ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet için tüm kadrolarıyla gayret eden bir partidir. AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. Milletimize hizmet yolunda Gönül Seferberliği ile çalışıyoruz. Hedef 2023 daha güçlü, daha üretken, daha müreffeh bir Nevşehir ve Güçlü Türkiye’dir. " ifadelerinde bulundu.