AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, parti binasında düzenlenen geleneksel halk günün de vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Nevşehirli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların sorunları çözülme noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını tek tek dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa, ajandasına vatandaşların sorunlarını ve isteklerini not aldı.

"HALKIMIZIN DUALARI YETER "

Nevşehirli vatandaşlardan gördükleri destek ve ilginin kendilerini güçlendirdiğini söyleyen Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda  vatandaşlarımızla haftalık olağan görüşmelerimize bugün de devam ettik. Hemşerilerimizin dileklerini, temennilerini ve ortak çözüm önerilerimizi istişare ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Milletimizle Güçlü Türkiye yolunda Gönül Seferberliği’mize durmadan devam edeceğiz." dedi.

Nevşehir'in yatırımlarını takip ettiklerini dile getiren Açıkgöz, önümüzdeki günlerde de güzel gelişmeler yaşanacağını ifade etti.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden Nevşehirli vatandaşlarda memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.