AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve beraberindeki heyet Tahmis Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Tahmis Caddesindeki esnaflarımızla hasbihal ediyoruz. “Kapadokya Turizminin başkenti  Nevşehir’imizin kadim esnafları hem yerel ekonomiye can veriyor hem de ahilik geleneğini yaşatıyor. Ülkemizin gelişimi için katma değer sağlayan tüm paydaşlarımızla geleceğe güvenle yürümeye devam edeceğiz.”

”İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta biz her zaman esnafımızla beraberiz” diyen Açıkgöz, “Esnaflarımız bizim can damarımız. Onlarla sürekli istişare ediyor, desteğimizi iletiyoruz. Sorunlarının çözümü için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İktidarımız dönemimizde esnafımızın daha çok güçlenmesi, üretmesi, ekonomiye katkı sağlaması için birçok destekler verildi. Bu desteklerimiz bundan sonrada artarak devam edecek” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de  "AK parti olarak her fırsatta kent halkı ile birarada olmaya gayret ediyoruz. AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz " dedi.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de, "Tahmis caddesinde ki esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte istişarelerimize DEVAM ediyoruz. Biz vatandaşlarımızın Seçimden seçime değil Her zaman yanyanayız." dedi.

" Türkiye Artık Günü Kurtaran Ülke Değil"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da; AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi" ifadelerini kullandı.