İstanbul Silivri Sanayicileri Yapı Kooparatifi ile Nevşehirlilerin bir araya geldiği proğrama davetli olarak katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hemşehrileri ile kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdi.

İBB Güngören davet ve toplantı salonunda düzenlenen kahvaltı proğramına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, İstanbul Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanı Yüksel Yılmaz, NEVDERFED Başkanı Nazmi Şahin ile çok sayıda Nevşehirli hemşehrilerimiz katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "S.S. İstanbul Silivri Sanayicileri Yapı Kooperatifi ile Nevşehirli hemşehrimizin bir araya geldiği kahvaltı programına icabet ettik. Gönüller arası bir köprü görevi gören bu kıymetli toplantıya emek veren değerli hemşehrilerimize ve STK Başkanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kahvaltı sonunda proğrama katılımları için kendilerine teşekkür eden İstanbul Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanı Yüksel Yılmaz tarafından, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e günün anısına plaket takdim etti.