TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Merkez İlçe teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı'na katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Binasında İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan Başkanlığı'nda yapılan haftalık olağan Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, tüm katılımcılara yılın son toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ederek toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ardından konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise, Nevşehir Merkez İlçe haftalık toplantımızda Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ve dava arkadaşlarımızla bir aradayız.

Değişen: 2019➡2020‬

‪Değişmeyen: Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kutlu AK davada bir nefer olmaktır. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet sevdamızla kahraman milletimize hizmet yolunda teşkilatlarımızla daha çok çalışmaktır. Sevdamız Nevşehir 

Ülkemizi, büyük ve güçlü Türkiye hedefine biraz daha yaklaştırmak için geceli-gündüzlü çalışıyoruz. 2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle..." dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz yaptığı konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ....