AK Parti Nevşehir Milletvekili Ecz .Mustafa Açıkgöz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi girişinde açtıkları stantla üniversite öğrencilerine çeşitli ikramlarda bulundular.

Nevşehir AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri tarafından Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi girişinde öğrencilere meyve suyu ve kır pidesi ikram edildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamasında, her zaman üniversite öğrencilerinin yanında olduklarını belirtti.
Açıkgöz ; “ Cuma günü ve Mübarek Aşure günün bereketini Üniversitemiz öğrencileri ile birlikte yaşamak adına düzenlediğimiz bu etkinlikle öğrencilerimiz için pide ve meyve suyu ikramında bulunduk. Hepimizin bir öğrencilik hayatı vardır. Gurbette anneden babadan memleketten uzak kalmak zordur. Bizde öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek için onlara küçük bir jest yaptık. Bütün öğrencilerimizin Muharrem aylarını kutluyor sınavlarında başarılar diliyorum” dedi.
AK Parti Milletvekili Açıkgöz; Türkiye nüfusunun yüzde 55’inin genç olduğunu hatırlatarak, “İlkeleri olan gençler bu vatanın vazgeçilmezidirler. Bu ülkenin dinamizmi açısından üniversite gençliği çok önemlidir. Gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar üniversite gençliği olacak. Bu yüzden üniversitelerde gençlerin siyasete aktif olarak katılmaları gerekiyor” dedi.