AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyaretler kapsamında Özkonak kasabasında bulunan Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Orta Öğretim Ve Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunu ziyaret etti. Okul ziyaretlerinde Açıkgöz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı. 

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, geleceğin teminatı olan gençlerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Meclis'in açılmasının ardından Ankara'daki işlerini bitirdikçe Nevşehirli hemşehrileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirten Açıkgöz, Bugün Özkonak kasabamızda Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve okul müdürlerimizle okullarımızda bir takım ziyaretler düzenleyerek öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Değerli öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledik. Muharrem ayı münasebeti ile Özkonak Belediyemizin düzenlediği Aşure dağıtımında geleceğimizin teminatı gençlerimize ellerimizle hizmet edelim istedik. Milli ve manevi değerlerimize sahip bu gençler 2023 ve sonrası hedeflerimiz için en büyük zenginliğimiz. Şükürler olsun dedi.

Aşure etkinliğinin ardından TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz beraberinde Belediye Başkanı İlker Yürekli ile  Özkonak kasabasında yapımı tamamlanma aşamasına gelen sıbyan mektebi inşaatını ziyaret etti.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Berk, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal eşlik ettiler.