AK Parti Avanos İlçe teşkilatınca düzenlenen iftar programına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teravih namazı sonrası Çalış Beldesine ziyarette bulunarak belde halkı ile sohbet etti.

Milletvekili Açıkgöz; "Teşekkürler, Çalış…"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Avanos/ Çalış Beldemizde teravih namazının bereketini yaşayıp, namaz sonrası hemşehrilerimizle gönülden hasbihal ettik." dedi.

Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, AK Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen ve  Çalış Beldesi önceki dönem Belediye Başkanı Alpaslan Özer'in eşlik ettiği ziyarette Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade eden Açıkgöz, birlik duygusunu pekiştirmek amacıyla aynı iftar sofrasında buluşup teravih namazlarını aynı camide saf tutarak bir araya gelindiğini belirterek tüm vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.

Ramazan’ın feyiz ve bereket ikliminden tüm Nevşehir halkı ile birlikte faydalanma gayreti içinde olduklarını söyleyen Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Ramazan ayını halkımızla birlikte her açıdan dolu dolu, coşku içinde idrak ediyoruz. Bu Ramazan’da da iftarlarla, teravihlerle, sahurlarla Ramazan ayının feyiz ve bereketinden en güzel şekilde faydalanma imkânı buluyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz : "Ramazan Ayını Coşku İçinde Yaşıyoruz"

Ramazan ayının birlik ve beraberlik vesilesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Açıkgöz, “Ramazan birlik ve beraberlik duygularının doruğa ulaştığı bir aydır. Bu kutsi zaman dilimini tüm il geneli olarak en güzel şekilde, dolu dolu geçirmek gayreti içindeyiz. Bu mübarek ayda da halkımızla bir bütün olup bu mübarek günlerin feyzinden, bereketinden faydalanarak bu zaman dilimini en verimli şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Allah bu feyiz ve bereketten hepimizi istifade ettirsin” diye konuştu.

Milletvekili Açıkgöz, “Halkımızla gönül gönüle, ilk günkü heyecanla, birlik ve beraberlik içinde Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz. Ulaşılmadık tek gönül bile kalmasın diye herkesin gönlüne dokunmak, herkesle kardeşlik kurmayı amaçladık. Rabb’im birlik ve beraberlik içinde nice Ramazanlara kavuşmayı cümlemize nasip eylesin” ifadelerini kullandı.