TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2023 yılı bütçesi görüşmeleri devam ediyor. Komisyonda, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Bakanlığın bütçesine ilişkin görüşlerini dile getirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. Bakanımız öncülüğünde gerçekleştirilen tarihi hizmetleri, Kapadokya’mızın korunmasını ve Nevşehir’imizin aldığı hizmetleri anlattım." dedi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bakanımızın uhdesinde yapılan TOKİ sosyal konutlar, millet bahçeleri, kentsel dönüşümler gibi birçok güzel işler için Sayın Bakanım, milletim adına teşekkür ediyorum sizlere.

Türkiye Yüzyılı’nda; Bakanlık olarak katkınızın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bunu başaracak da bilgi, birikime sahip olduğunuza inanıyoruz Sayın Bakanım.
Tabii yerelde Sayın Bakanım, ihalesi yapılmış olan millet bahçesi için, yakında yapıldı.

Tarihi Kurşunlu Camimizin çevresel kentsel dönüşümü için ve TOKİ’ler için ve birçok güzel iş için çok teşekkür ediyorum Sayın Bakanım.
Ama bizim için en kıymetlisi; dünyanın en güzel yeri olan Kapadokyamızdaki tarihi ve ören yerlerindeki karşılama yerlerimiz.
O gerçekten Kapadokya’ya yakışmayan yerleri bakanlığınızın uhdesinde; doğasına uygun yapılması, Üç Güzeller’de, Devrent’te, Cevizlibağ’da, Ürgüp’te, Göreme’de, Seyirtepesi’ndeki o karşılama yerleri bizi çok mutlu etti.
Onun için şehrim adına teşekkür ediyorum Sayın Bakanım.
Bir de şehirlerimizin tüm problemlerine ortak olup çözüm ürettiğiniz için sizlere, şahsınıza ve tüm bakanlık personeli çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
Tekrar, bütçemiz vatanımıza, milletimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.