AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kızılay Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesini ziyaret etti.

Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, kutlanmakta olan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında kendilerini ziyaret eden ve Türk Kızılay’ı çalışmalarına yaptığı desteklerden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Kızılay Haftası kapsamında Türk Kızılayı Nevşehir Şubemizi, Kan Bağışı Merkezimizi ve Şube Başkanımız Ercan Civelek’i ziyaret ettik. ‬ “El birliğiyle her yer güzelleşir, her yer şenlenir” sloganıyla başlatılan “Şenlendirme” projesini ilk uygulayacak pilot illerden olan Nevşehir şubemizi de gönülden tebrik ettik. 

‪”Görevimiz İyilik” diyerek kurulduğu günden bu yana sardığı her yara, uzattığı her yardım eli için daha yaşanabilir bir dünya hedefiyle yılmadan çalışan Kızılay ve Kızılay Nevsehir’e İl Genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç ve üyelerimizle birlikte çalışmalarında başarılar dileyerek, gönüllü birer neferleri olduğumuzu da ifade ettik.‬ Vakıf medeniyetiyle mayası yoğrulmuş Nevşehir’imizden başlayarak iyilikte yarışmaya tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.
#Kan Ver Hayat Kurtar #Kan Bağışlaki Can Yaşasın" dedi.