TBMM'nin tatile girmesini fırsat bilen TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, seçim bölgesindeki çalışmalarına hız verdi. En son Derinkuyu, Gülşehir ve Ürgüp ilçelerini ziyaret eden Açıkgöz, her gün farklı bir ilçede yoğun geçen programlarla hemşerileriyle bir araya gelerek hasbihal ediyor, iletilen sorunlara derman oluyor.

Vatanaşlarla sürekli içe olan Milletvekili Açıkgöz, bugün de il binasında, Nevşehirli vatandaşın istek ve talepleri dinledi.

Açıkgöz: “Başımızın tacısınız” 

AK Parti Nevşehir İl Binasında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti'de, vatandaş odaklı hizmetin esas alındığını vurgulayan Açıkgöz, "AK PARTİ Nevşehir İl Başkanlığımızda hemşehrilerimizin talep, dilek ve temennilerini dinleyerek, çözüm önerilerini istişare ettik." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, yaptığı ziyaret ve görüşmeleri ile ilgi olarak yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti ; “Meclisteki yoğun çalışma dönemimizi tamamladık. Meclis çalışırken de her hafta sonu Nevşehir'imizde hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyorduk. Şimdi meclisin tatile girmesiyle Nevşehir programlarımıza hız verdik. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ediyoruz varsa taleplerini sorunlarını dinliyoruz.

Sorunların çözümü noktasında ilgili yerlere ileterek çözülmesine gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimiz bizi sevgiyle, muhabbetle bağrına basıyor. Bizler de onlar için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken Nevşehir’imize de istihdam sağlayacak insanımızın huzuruna refahına mutluluğuna dokunacak yatırımlara yönelik projeleri de hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz.

Ülkemizin maruz kaldığı bütün zorlukları çok şükür milletimizin desteği ve güveniyle bertaraf ettik ve etmeye devam ediyoruz. Yine milletimizin desteği ve güveniyle 2023 hedeflerimize de birlik beraberlik içinde ulaşacağız inşallah.

Bizler büyük AK Parti ailesi olarak bütün kademelerimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımız doğrultusunda milletimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmaları için teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.