AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz 21 Mart Dünya Nevruz Bayramı dolasıyıyla mesaj yayımladı.

Nevruz’un baharın müjdecisi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü dünyanın en eski ve en zengin barış ve dostluk bayramı olduğunu kaydeten Milletvekili Açıkgöz; "Yeni başlangıçların, umudun, kardeşliğin sembolü; bolluğun ve bereketin bayramı #Nevruz’un aziz milletimiz, Türk dünyamız ve tüm dünya için güzelliklere ve iyiliklere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Milli Birlik Ve Beraberliğimizi Bozmak İsteyen Şer Odaklarına Ve Hainlere Karşı En Anlamlı Cevap, 80 Milyon Vatandaşımızın Sağduyulu Ve Vakur Duruşu Olmuştur.  

Bizler Ulu Çınar, Osmanlı Devleti’nin Torunları Olarak Yüzyıllardır Barış Coğrafyası Anadolu’yu Doğusundan Batısına Kuzeyinden Güneyine Birlikte Vatan Edindik, Birlikte Mücadele Ettik, Ulu Çınar’ın Gölgesinde Kardeşçe Yaşadık. Bugünün de Sevgi, Saygı, Barış, Kardeşlik, Birlik Ve Beraberlik Duygusuyla Anadolu’nun güçlü Dirilişine Vesile Olmasını Diliyor, Gönül Coğrafyamızdaki Tüm Mazlumların Ve Kardeşlerimizin Nevruz Günü’ nü Kutluyorum." dedi.