27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde yapılan "Temayül ve Mülakatların" ardından Kurum, Kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine başlayan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Avlanmaz bu kapsamda Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün'ü ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Özgün'e nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Milletvekili Aday adayı Avlanmaz, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, seçimlerde Ak Parti’nin büyük bir oy oranı alacağına inandığını belirtti.

Nevşehir'in ve halkımızın problemlerini bu şehrin bir evladı ve bir iş adamı olarak çok iyi bildiğini ve analiz etme şansı bulduğunu belirten Avlanmaz; Eğer bu görev şahsıma tevdi edilirse de bu güne kadar kazandığımız tecrübe ve deneyimlerimizi, inşallah milletvekili olarak çözmeye ve Nevşehirli halkımıza hizmet etmeye çalışacağını belirtti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün ise, içerisinde yaşayarak kader birliği yaptğımız şehrimizin sorunlarını birlikte çözüm yolu bulmada ve kalkınması adına atılacak her türlü adımda her zaman hazır olduklarını belirterek, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Avlanmaz’ a başarı dileklerinde bulundu.

Özgün, “Davasına gönül verdiğimiz Ak Partimiz kurulduğu günden bu yana önemli hizmetlerde bulunmuştur. Bütün parti teşkilat üyelerimiz ellerinden geleni yaptılar ve bundan sonra yapacaktır. Şimdiden 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.