AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mehmet Çınar Nevşehir ve ilçelerinde kurum, esnaf ve parti teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mehmet Çınar seçim ziyaretleri kapsamında ilk olarak Acıgöl ve Avanos İlçte teşkilatlarını ziyaret etti. Aday Adayı Çınar'ı makamında kabul eden Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Çalışmalar kapsamında kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Çınar ise, ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini ve beklentilerin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

Ardından, AK Parti Avanos İlçe Teşkilatı’yla bir araya gelen Mehmet Çınar, burada teşkilat üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Ardından ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Çınar, partililere seslenerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı binasında partililere konuşan Çınar, seçim çalışmalarını anlattı ve çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mehmet Çınar  gün içerisinde parti teşkilatları yanında AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş la da bir araya geldi.