AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, www.fibhaber.com'a yaptığı nezaket ziyaretinde gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet etti.

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten Milletvekili Menekşe, ilimize ve bölgemize kattığımız değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yaptığı ziyarette kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Menekşe, “Bizim öncelikli hedefimiz ülkemize ve hep birlikte hizmet verdiğimiz Nevşehir'imize çok daha güzel hizmetler vermek için yoğun gayret içindeyiz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın çeşitli sorunları ile birlikte Ülkemiz ve Nevşehir adına gecemize gündüzümüze katarak mücadele veriyoruz. İnşallah halkımızın da desteği ile memleketimiz, milletimiz adına hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Bu anlamda siz basınımızın da desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Menekşe’den 31 Mart değerlendirmesi 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe geride bıraktığımız 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini de değerlendirdi. Gerek Nevşehir ve gerekse Türkiye genelinde sandık başına giden milyonlarca insanın oyunun çok büyük bir bölümünü kazanarak 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyen partimizde, 31 Mart seçim sonuçları seçimin galibinin AK Parti olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Seçim süreci boyunca etkili bir çalışma yürüterek Nevşehir'de toplam 3 ilçeyi daha AK Belediyecilikle buluşturduklarını ifade eden Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 1'i Nevşehir merkez ilçe olmak üzere toplam 5 ilçede başarılı bir sonuç elde ederek yerel seçim sınavını başarıyla verdiklerini söyledi.  

Açıklamasında sonuçların Türkiye ve Nevşehir için hayırlı olmasını dileyen Menekşe, “Nevşehir'imize yakışan demokratik olgunluk ve hoşgörü içerisinde seçim sürecini tamamladık. Öncelikle bize oy veren vermeyen her bir hemşerime şükranlarımı sunuyorum. Nevşehirli değerli hemşerilerimiz tercihlerini yaptı.

Buna göre Nevşehir belediye başkanlığında Rasim Arı'nın yanı sıra 5 ilçe ve 11 belde de seçimi kazanan AK Parti’de Acıgöl’de Ercan Ertaş, Derinkuyu’da Bülent Aksoy, Gülşehir’de Fatih Çiftçi, Kozaklı’da Akif Kabukçuoğlu, Ürgüp’te Mehmet Aktürk, Çalış’ta Kazım Yılmaz, Ortahisar’da Mustafa Ateş,  Kalaba’da Erdal Yorgancı, Uçhisar’da Osman Süslü, Çat’ta İbrahim Ertürk, Göre’de Mustafa Topçu,  Özkonak’ta Abdülkadir Macit, Yazıhüyük’te Cengiz Çavdar, Sulusaray’da Bayram Yılmaz, Nar’da Süleyman Özçelik ve Karapınar’da Yasin Güneş olmak üzere 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 17 belediye başkanlığı kazanılmıştır. Nevşehirli hemşerilerimizin sevgisine layık olmak, güvenine karşılık vermek için daha çok çalışacak, daha çok gayret edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de daha çok gayret ve daha çok hizmet anlayışımız güçlenerek devam edecektir.

Bu yeni dönemde, İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Nevşehir Belediye Başkanımız, Nevşehirli hemşerilerimiz, il, ilçe ve belde teşkilatlarımız, tüm belediye başkanlarımız  ile birlikte bu şehrin kalkınması için, tevazu, samimiyet, gayret ile elimizden gelen çabayı gece gündüz demeden göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu seçimde Nevşehirli kardeşlerimizin, tüm hemşerilerimizin AK Parti'mize verdiği kuvvetli desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum." İfadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'da, “Nevşehir adına güzel hizmetler yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edileceğinden kuşkumuz yok. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Nevşehir ve Nevşehirlinin Sesi, gözü, kulağı olarak bu kentin gelişmesi ve büyümesi yönünde elimizden gelen gayreti vermeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasına yer verdi.