AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyaretinde Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Çiftci ve Memur-Sen’e bağlı bazı sendikaların şube başkanları tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, sendikanın geçtiğimiz aylarda hizmete giren yeni binasını gezdi.

Yeni sendika binasının Memur-Sen ailesine hayırlı uğurlu olmasını dileyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesine de büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Milletvekili Menekşe "Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret ederek Başkanımız Mustafa Çiftçi ve yönetiminden sendika çalışmaları hakkında bilgi aldık. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum." dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Çiftci ise; “Öncelikle Sayın Milletvekilimize hoş geldiniz demek isterim. Memur-Sen ailesi olarak kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Memur-Sen ailesi olarak 1 Milyona yaklaşan sayımızla ülkemizin sıkıntıya düştüğü her an milli iradenin yanında olmayı sürdürmüş bir sendikayız. Çalışmalarımızı ülkemizin geleceği için, vatanımızın geleceği için yapmanın gayreti içerisindeyiz. Genel merkezimizin ve şubemizin çalışması neticesinde bu binayı sendikamıza kazandırdık. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da en iyi şekilde hizmetlerini sürdürecektir. Sayın Vekilimizin bahsettiği gibi Bir takım mihraklar ülkemize diz çöktürmeye çalışıyorlar. Biz sendika olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.