Nevşehir AK Parti Genç Gençlik Kolları tarafından Sümer Mahallesi/Hanım Konağı'nda ‘Mahalle bizim gençlik bizim’ programı düzenlendi.

Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, partililer ve gençler katıldı." 

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Haluk Köybaşı yaptığı açıklamasında; "Değerli Vekillerimiz ve genç kardeşlerimizle birlikte dünü, bugünü, yarınları konuştuk, tecrübeleri dinledik, yeni şeyler söyledik.. Derdimiz Türkiye, derdimiz Nevşehir.." dedi.

Konuk AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel'e de teşekkür eden Gençlik Kolları İl Başkanı Köybaşı; "Kıymetli Vekilim, mesafelerin ne kadar uzak olsada gönüllerin bir olduğunu bugün sizlerin, şehrimize, buluşmamıza teşrifiyle bir kez daha gördük. Bugün Nevşehir’in gençliği samimiyet buldu, muhabbet gönüle değdi. Katılımınız için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Bu akşam, Sümer Mahallemizde Ak Parti Gençlik Kollarımızın organize ettiği Mahalle Bizim Gençlik Bizim programında geleceğimizi konuştuk.Türkiye Sevdası ile Nevşehir Sevdası ile Yaşımız Hep 18! Gençlik sahip olunmaya değer tek şey olduğu gibi aynı zamanda refahın güvencesidir!" dedi.

Proğramın konuğu AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel'de;" Mahalle Bizim Gençlik Bizim buluşmaları kapsamında Nevşehir’li genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı gençlerimize keyifli ve içten sohbetleri için teşekkür ediyorum" dedi.