Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe'nin de özel davetli olarak katıldığı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen TOBB 75. Genel Kurulu'na Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan , Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş da  katıldı. 

Proğrama katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe 75.Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada; "‪Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan‘ın teşrifleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun daveti üzerine TOBB’un 75. Genel Kuruluna katılım sağlayarak Türkiye genelindeki iş adamlarımızla şehrimize yapılabilecek yatırımların istişaresini gerçekleştirdik" dedi.‬

Milletvekili Menekşe; “Ev sahipliğinden dolayı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunarım.  Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın teşrifleriyle gerçekleştirilen TOBB 75. Genel Kurulun, iş insanları ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.