Milliyetçi Hareket Partisi MKYK üyeleri Hikmet NAZLI ve Hasan  DAĞASLAN bugün akşam saatlerinde MHP Genel Başkanı Dr. DEVLET BAHÇELİ ile yapmış oldukları görüşme sonucunda pazar günü yapılacak MHP Nevşehir İl olağan kongresinde Genel Başkanımızın icazeti ile Yahya LEBLEBİCİ  kongremizde adayımızdır dedi.

19 Mayıs Cuma günü saat 19.00 da Milliyetçi Haraket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ beyfendi ile yapılan görüşme neticesinde; 21 Mayıs Pazar günü yapilacak olan İl kongremize iki adayla gidileceği açıklanmıştır. 
   Genel Merkezimizin Nevşehir İl Baskanligi seçimine tek adayla gidilmesi yönünde bir talimatının olmadığı  tarafımıza vurgulanmıştır. Bu bağlamda  çıkarılan söylentilere itibar edilmemesi; Partimize yakışır demokratik ortamda yapılacak olan Kongremizin Ülkemize Milliyetçi Haraket Partimize ilimize ve camiamıza hayirlar getirmesini diliyoruz. 
Hikmet NAZLİ 
MHP MKYK Üyesi 
Hasan DAĞASLAN 
MHP MKYK Üyesi

Leblebici' nin adaylığı onayladı...! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Hikmet Nazlı, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasında; "Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ile şuan ki yaptığım görüşme sonrasında Pazar günü Nevşehir İlimiz de yapılacak olan kongremiz de Destek verdiğimiz Yahya Leblebici' nin adaylığı Genel Başkanımız Tarafından Onaylanmıştır. İki adaylı olarak olarak kongreye giderek Genel Başkanımızdan aldığımız icazet ile yolumuza devam edeceğiz." dedi.