Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Nevşehir İl Başkanlığı Parti Binasının açılışı ve bir takım ziyaretler için Nevşehir'e geldi.

Crown Plaza Hotel'de yemekli basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce burada yaptığı konuşmada, Türkiye'ye yeni bir umut olmak, yeni bir seçenek sunmak, gençlerin umutlarını tazelemek, esnafın yüzünü güldürmek, çiftçiye ucuz mazot, gübre ve tohum verebilmek ve Türkiye'deki tarımsal üretimi yeniden ayağa kaldırmak istediklerini söyledi. Bütün bunları başarabilecekleri bir Türkiye hayal ettiklerini vurgulayan İnce, şöyle konuştu:

"Turizmde nitelikli eleman sorununu çözmek için, sanayide vergi maliyetlerini, enerji maliyetlerini düşürmek için, gençlerin başka ülkelerin vatandaşı olmak hayalini yok etmek için milletimize yeni bir seçenek sunuyoruz. Onun için diyoruz ki 'Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket.' Bunu başaracağız, Allah'ın izniyle, milletin isteğiyle." dedi.

Toplantının ardından Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanlığının açılış kurdelesini kesen Muharrem İnce,  yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; "Bu ülkede eğitimin niteliğine itirazımız var. Vatandaş, muayene oluyor ama tedavi olamıyor, çiftçi gübre alamıyor, vergiler esnafın belini büküyor, her üç gençten birisi işsiz. Bu düzeni değiştireceğiz." diye konuştu. Açılış töreninde akaryakıt ve gübre fiyatlarına itiraz eden kişiyi yanına çağıran İnce, sorunlarını dinlediği vatandaşla il başkanlığının açılış kurdelesini kesti. Nevşehir'de esnafları da ziyaret eden İnce, daha sonra kentten ayrıldı.


Haber : Mustafa Ferveren