AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, 2021 yılının kış ayına Ortahisar beldesinde vatandaşlarının doğalgaz'a kavuşacağı müjdesini vermesiyle, Kapadokya enerji doğalgaz firması çalışmalarına başladı...

Mustafa Ateş, 'Ortahisar: Söz verdiğimiz gibi...' 

Kapadokya enerji doğalgaz firmasına ait ekipler, Ortahisar beldesinde AK Parti Başkan adayı Mustafa Ateş ve meclis üyeleriyle beraber beldelerinde ön incelemelerde bulundular.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, "Doğalgaz projemizin fizibilite ve ölçüm çalışması başlandı Allah’a şükürler olsun. İnşallah doğalgaza kavuşacak Ortahisar'ımız. Hep birlikte daha güzel yarınlar için Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi .

Başkan Adayı Mustafa Ateş: "Ortahisar'ımızı doğalgaza kavuşturmak için, Milletvekillerimiz ve KAPADOKYAGAZ yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde; “Ortahisar Doğalgaz Projelendirme Çalışmaları” bugün itibariyle başlamıştır. Kasabamız Allah’ın izniyle 2021 yılı Doğalgaz Planlamasına alınacaktır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yaparsa Ak Parti Yapar" dedi.

Ortahisar'da başlayan doğalgaz çalışmalarının ardından vatandaşlar yaşadığı mutluluğu ve Başkan Adayı Mustafa Ateş'e teşekkürlerini şu cümlerlerle ifade ettiler:

- 5 yıldır yapılmayanı daha seçilmeden gece söz verip sabah yapılıyorsa bu Akpar'tinin güçüdür Ortahisarda yeni bir dönem başlıcak Allahın izniyle Ortahisar için çalıcan gecesini gündüzüne katan bi yönetim geliyor Rabbime şükürler olsun...

- Hocam maşallah bu ne hız.. 2 gün daha bekleseydin diyecem de beklemediğiniz daha iyi. Memleketin kaybedecek dakikası kalmadı artık... Tebrikler...

- Çalışan kazanır yolunuz acık olsun

-Başkanım Ortahisar seninle muhteşem olacak.

- Daha yonetime geçmeden helal olsun.millet birde yönetimde görsün sizi.

- Helal olsun sayın başkanım sözünün eri makam mevki sahibi değil memleket sevdalısı şimdiden hayırlı uğurlu olsun Ortahisar sizin hizmetlerinizle değer kazanacak biz size inanıyor ve güveniyoruz Allahım yolunu açık etsin.

- Ortahisar Hayallerine Kavusuyor

-İnşallah doğalgaz temiz enerji, herşey vatandaşımızın daha refah yaşamasi için

-Ortahisar kazanacak Mustafa Ateş Kazanacak

-Başkanım şimdiden teşekkür ler doğal gaz gelince ürgüp e giden vatandaşlarımız da geri döneceklerdir ALLAH yar ve yardımcınız olsun.