Mustafa Destici,31 Mart yerel seçimleri çalışmaları için Nevşehir'i ziyaret etti. Destici’yi Nevşehir'de BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bıyık ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Bilgili ile partililer karşıladı. Destici, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Burada Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Bilgili'ye destek isteyen Destici, 31 Mart seçimlerinin BBP için şahlanış seçimi olacağını ve bir çok belediyeye talip olduklarını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici kendisine eşlik eden, BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bıyık ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Bilgili ile birlikte esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi, 

İl Başkanlığında yaptığı kısa süreli istişarenin ardından Nevşehir esnafını ziyaret ederek bol kazançlar dileyen Destici, beraberinde BBP Nevşehir Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Bilgili ile birlikte vatandaşlara da hayırlı alışverişler temennisinde bulundu. 

Destici, Nevşehir'de çarşı ve esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "31 Mart bir milattır, bir eşiktir, devletimizin bekası ve bu toprakların tüm değerlerinin korunması adına yapılacak önemli bir sınavdır." dedi.

Mustafa Destici, 31 Mart'taki yerel seçimin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "31 Mart, Türkiye'nin maruz bırakılmaya çalışıldığı ekonomik manipülasyonlara, döviz tehditlerine ve küresel odaklı tüm baskılara en sert şekilde vereceği cevap olacaktır. 31 Mart bir milattır, bir eşiktir, devletimizin bekası ve bu toprakların tüm değerlerinin korunması adına yapılacak önemli bir sınavdır. Bu seçimlerin ağırdan alınacak ve ihmale gelecek hiçbir tarafı yoktur. "dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin kardeşçe geçmesi dileğinde bulunan Destici, Nevşehir ziyaretinin ardından Niğde'ye hareket etti.

Haber:Mustafa Ferveren