AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı Metin Güldü,  FİB Haber Merkezini ziyaret ederek, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile görüştü.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Çapacı ile bir süre sohbet eden Nar Belediye Başkan A. Adayı Metin Güldü, yerel yönetimler ile ilgili sahip olduğu bilgi ve birikimlerini dürüst hizmet anlayışıyla ve insan odaklı hizmetlerin kalitesini arttırmak için Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi.
Dürüst hizmet anlayışı, doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şeyin olmadığını belirten Güldü, Nar’a kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kentin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayışın hakim olması gerektiğini savundu.
Belediye Başkan Aday Adayı Güldü, “Dürüst hizmet anlayışı ile doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şey yok. Yeter ki kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kentin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayış ilçemizde hakim olsun. Ben bu anlayışa sahip olduğumu düşünüyorum. Belediye Başkanı olursam istişare kültürüne çok büyük önem vereceğim. Nar, sosyo-ekonomik açıdan önemli bir belde konumunda. Bu yüzden istihdamlı projelerle geliyoruz. Nar’ımızın kalkınması için ellimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” Dedi.
Gazetemizi çok yakından takip ettiğini de belirten AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı Metin Güldü, başarılı çalışmalarını takdirle karşıladığını ve ortaya koyduğu habercilik anlayışı ile il genelinde gündem oluşturan, halkın yakından takip ettiği bir gazete olduğunu söyledi.
FİBHaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı, Aday Adayı Metin Güldü’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.