İstanbul’daki Nevşehirli Bürokrat ve İş insanları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin beraberinde yönetim kurulu üyeleri ERMETAL AŞ. Yönetim kurulu başkanı, Yaşar Eroğlu, Hukuk Profesörü Ersan Şen, RoyalCert Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Namlı, Jmk Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük ve Groupama Emekli Genel Müdürü Ramazan Ülger, Tarım ve Orman Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı olarak atanan Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin yaptığı açıklamasında; "24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilimiz ve değerli hemşehrimiz Sn Ebubekir Gizligider’e Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanması vesilesiyle NEVBİAD ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde hem kendi çalışmaları ve NEVBİAD çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Tarım Ve Orman Bakanlığı Bünyesinde Bakan Yardımcısı olarak özellikle Bakanlığın uluslararası ilişkiler ve Bakanlığın sözcülüğü gibi bir pozisyonda çok kıymetli bir göreve atanan hemşehrimize başarılar diledik. NEVBİAD olarakta her zaman yanında olacağımızı belirttik" dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider, "Değerli NEVBİAD heyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Rabbim utandırmasın" dedi.