AK Parti Genel Merkezi tarafından teşkilat çalışmalarını ele alan Teşkilat Performans Sistemi’nin 2017 Temmuz ayı sonuçları açıklandı. AK Parti Nevşehir Teşkilatı, TPS yani Teşkilat Performans Sistemi sonuçlarına göre birinciliği kimseye kaptırmadı.
Nevşehirli AK Gençler, “En Başarılı Teşkilat” seçildi .AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları başarılı performansları ile Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attılar. AK Parti Nevşehir Teşkilatı 99,81 puanla Türkiye birinciliğini elde ederken, Nevşehir'i , Kocaeli ve Şanlıurfa izledi.


NEVŞEHİR AK Gençlik'ten Son 2 yılda toplam 20 birincilik

AK Gençler “Teşkilat Performans Sistemi” Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları “En Başarılı Teşkilat” seçildi.
AK Parti Genel Merkez tarafından AK Parti Bilgi Sistemi AKBİS’in içinde oluşturulan ve teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektif kriterlerle puanlanarak toplam performanslarının AKBİS üzerinden takip edilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla kurgulanan bu sistemde Nevşehir İl Gençlik Kolları ilçeleri ile beraber kırılması güç bir rekora imza atarak 99,81 puan ile fark atarak Türkiye birincisi oldu.

Teşkilat Performans Sisteminde değerlendirmesine göre ilçeler arasında ilk 10 da yine Nevşehir’in ilçeleri var.

AK Gençlik 1.Sırayı Bırakmıyor


AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar TPS'de gelen birinciliğin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Yanar sosyal medyadan yayınladığı mesajında TPS'de birinciliği getiren çalışmaları nedeniyle teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Teşkilat Performans Sistemi sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Performans Sisteminde (TPS) , Nevşehir Ak Parti İl Gençlik Kollarımız yine Türkiye 1. si olmuştur, bu başarıda emeklerinin karşılığı asla ödenemeyecek olan Tüm Ak Gençlik teşkilatıma, il yönetimime, ilçe Başkan ve yönetimlerime sonsuz teşekkürler.. Biz kocaman güzel bir aileyiz..Hayırlı olsun.. dedi.