AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından muharrem ayı dolayısıyla Yeni Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı. 

Nevşehir Yeni Sanayi Sitesinde yapılan aşure dağıtımına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve partililer katıldı.

Aşure etkinliğine sanayi esnafı ve çevredeki vatandaşlarda yoğun katılım gösterdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran“AK Parti ailesi olarak Yeni Sanayi Sitemizde İl Yönetim Kurulu Üyemiz Ercan Şaban Kolaybulan tarafından dağıtılan aşurenin bereketini, birlik ve beraberliğini esnaflarımız ve vatandaşlarımızla paylaştık. Mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin en önemli parçalarından birisi olan aşureyi yaşatmak için Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve parti teşkilatımızla birlikte güzel bir organizasyon düzenledik. Bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve katılarak bizleri onurlandıran bizlerle aşımızı paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, aşurede kullanılan ürünlerin çeşitliliğine işaret ederek, ülkedeki insanların da birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

Aşurenin huzura ve barışa vesile olmasını dileyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Yeni Sanayi Sitemizde emektar esnaf ve sanatkarlarımızla “Aşure”nin bereketini, birlik ve beraberliğini AK Parti Nevşehir ailesi olarak paylaşıyoruz." dedi.

#SevdamızNevşehir
 #MuharremAyı #aşure