AK Parti Nevşehir heyeti Milliyetçi Hareket Partisine tam kadro ziyarette bulundu.  

AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin yanı sıra İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç,  Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve İbrahim Yüzer Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ettiler.  

Önce MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen heyet, salon boşaltılıp havalandırıldıktan sonra MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.  

AK Parti heyeti geçtiğimiz günlerde yapılan merkez ilçe ve il kongrelerinin ardından yeniden göreve gelen başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.  

Ziyarete ilişkin Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Milletimizin ve ülkemizin geleceğinin teminatı “Cumhur İttifakı”mızda ortağımız MHP’nin;kongrelerini tamamlayan İl Başkanlığı,Merkez İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığını 
AK Parti Nevşehir ailemizle ziyaret ettk. Bu ittifakın altında şahsi hesaplar yoktur, Türkiye vardır" dedi.