Nevşehir AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı Engelliler Gününü Kutladı...

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları üyeleri Engeliler Günü dolayısıyla rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek engelli çocuklarla vakit geçirdiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Gençlik Kolları Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Ürgüp'te faaliyet gösteren Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar,“Özürlülük bizim için kader mahkûmluğu, utanılacak, hayata küsecek saklanacak, gizlenecek bir durum değildir. Hiç kimsenin onları hor görmesi, dışlanması ve üzülmesi kabul edilemez. Aksine aynı gemide yolculuk eden bizler birbirimize sahip çıkmalı, birbirimizin eksikliğini gidermeli yardım etmeli ve destek olmalıyız.  Bu düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nüzü kutlayarak yanınızda olmak ve engelli kardeşlerimizle vakit geçirmek istedik”diye konuştu.


Ürgüp 80. Yıl Hanife-Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi Yetkilisi ziyaretten duyduğu memnuniyetleri ifade ederek : “Özürlü kardeşlerimizin kendilerine yetmeleri, bilgi ve kültür düzeylerin yükseltmeleri ve diğer insanlarla sağlıklı ilişkiler kurmak için gerekli çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerin mutluluğunu payladığınız için AK Partili gençlere çok teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.