Nevşehir Alperen Ocakları Başkanı Ramazan Kalkan, Ankara parti Genel merkezinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir il Başkanlığı görevine atandı. 

5 Yıldır Nevşehir Alperen Ocakları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ramazan Kalkan atama ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bütün vatandaşlarımızın ayyıldızlı bayrağın altında şerefle yaşadığı, başını örten ile açanın aynı üniversitede yasaksız, kavgasız kardeşçe okuduğu, Kürt, Türkmen, Alevi, Sünni ayrımı olmadan; zengin, fakir, yoksul ayrıcalığı görülmeden, imtiyazsız, sınıfsız ve kaynaşmış bir Türkiye. Balkanlardan Çin seddine kadar kaynaşmış ,güçlü bir Türk dünyası hayalimizin peşinde Albayrak’tan Gökbayrak’a kadar hiçbir vatandaşımızın mahzun olmadığı, muhtaç kalmadığı, mahcubiyet duymadığı, onurlu başı dik, ümmetin gözbebeği, mazlum milletlerin kurtuluş reçetesi olan Nizamı âlem îlayı kelimetullah yolunda, Bu onurlu görevi şahsımıza tevdi eden Sayın genel başkanımız Mustafa Destici beyefendi ye teşekkür eder şükranlarımı arz ederim. Niyet hayr, akıbet hayr. Rabbim bizleri mahcup etmesin. İstikamet üzere rızasına muvafık çalışmalar yapmayı nasip etsin. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin çiçeği burnunda Nevşehir il Başkanı Ramazan Kalkan, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden hizmet edeceklerini belirterek, "Türkiye’mizin güzel Şehri Nevşehir'imize hizmet etmek isteyen tüm hemşerilerimizi Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz" dedi.

Ramazan Kalkan Kimdir; 35 Yaşındaki Ramazan Kalkan Evli ve bir çocuk babası olup, ticaret işiyle uğraşıyor. 

FİB Haber Merkezi olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir il Başkanı Ramazan Kalkan'a yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılar temenni ederiz.