AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığınca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Salonunda düzenlenen "Sivil Toplum Buluşmaları" programında konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Nevşehir’de Sivil Toplum Örgütlerinin katılımları ile düzenlenen STK buluşmasına katıldı.

Nevşehir STK buluşmasına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve Nevşehir'de yer alan sanayici iş adamları ve dernek başkanları ile STK temsilcileri katıldı.

Valilik, İl Başkanlığı ve Nevşehir Belediyesi ziyaretinin ardından STK buluşmalarına katılan Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, STK'larla istişare halinde çalışarak temsil edilen kurumların işlerinin kolaylaştırılması gerektiğini belirtti.

Karacan, “Ülkemizin 2019’a giden sürecinde sizlerin düşünce ve taleplerinizi dinleyerek ve bu düşünce ve taleplerinizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a arz edeceğiz.” dedi.

Karacan, STK temsilcilerinin düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, “Sizin için önemli olan bizim için de önemlidir. Nevşehir büyürse Türkiye büyür, Nevşehir kalkınırsa Türkiye kalkınır, Nevşehir güvenliyse Türkiye güvenlidir.” ifadesini kullandı.

Karacan; "Sorunlarınızı çözmek için taleplerinizi alıyor ve bakanlıklar boyutunda etkili kurumlarla konuşarak sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışıyoruz. Nerede durmamız nerede çalışmamız ne görevlerimiz olduğunu biliyoruz. Siyasetin özünde olan sanatı biliyoruz. Halka hizmet ederken bürokrasiyi de nasıl kullanmamız gerektiğinin farkındayız. Şehrinizde bulunan her türlü çalışmalara bizler destek veriyoruz. Sizlerin de taleplerini dinliyoruz" dedi.

Karacan Nevşehir STK buluşması değerlendirmesinde; "Nevşehir Sivil Toplum Kuruluşu ve Sendika Temsilcileri İle Buluşmamızı Gerçekleştirdik. Şehrimizin Taban Seslerini Dile Getiren STK’larımızın Talep ve Önerilerini Dinledim. Nevşehir İçin Verimli Bir Toplantı Gerçekleştirdik" dedi..

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz STK buluşmasına ilişkin açıklamasında; "Genel Başkan Yardımcımız, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Sayın Harun Karacan başkanlığında, Nevşehir Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanları ve temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye için biriz, beraberiz." dedi.

Karacan'ın STK buluşmasının son bölümü basına kapalı şekilde devam etti.