Cumhur ittifakı istişare toplantısını AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cumhur ittifakı istişare toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, AK Parti ve MHP'li İlçe, belde Belediye Başkanları ve parti teşkilatları katıldı.

Toplantıda ülke gündemi, yerel yatırımlar ve yaklaşan 2023 Genel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunulurken, birlik beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarım ve Belediye Başkanlarım ile Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Harekat Partisi İl Başkanı Adnan Doğu ve İlçe, Belde Belediye Başkanlarının katılımı ile toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. Acıgöl Belediye Başkanım Ercan Ertaş başta olmak üzere ekibine bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim." dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu'da; "MHP İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve MHP Teşkilatlarımızın katılımıyla, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir AK Parti Milletvekillerimiz ve AK Parti İlçe Başkanları ile Acıgöl'de bir araya geldik. Daha gelişmiş ve güçlü Nevşehir için aynı platformda buluşan Cumhur ittifakı ortakları ülke gündemine dair sohbet ederken yaklaşan Genel seçimlere dönük yapılacak çalışmaların planlamasını yaptık. Daha Güçlü Nevşehir… Daha güçlü TÜRKİYE…" dedi.

Açıkgöz: 'Cumhur İttifakı Türkiye’nin umudu'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Acıgöl Belediyemizin ev sahipliğinde Cumhur İttifakı paydaşları olarak yeni hedeflerimiz, yeni vizyonlarımız için istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Cumhur İttifakı”nın gerçek sahibi aziz ve kahraman milletimizdir. Hedefimiz ise "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu ile büyük, müreffeh ve güçlü Türkiye’dir. Bu bağlamda Genel Başkanlarımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Devlet Bahçeli hassasiyetinde AK Parti Nevşehir ve MHP Nevşehir ailesi olarak uyum ve birlikteliğimiz devam ediyor. Adayımız belli, niyetimiz hizmet, yoldaşımız millet. Yolumuz açık Allah’ın izniyle. " dedi.