Nevşehir Cumhur İttifakı 2023 seçimleri öncesi Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün ev sahipliğinde istişare buluştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, AK Parti ve MHP İl başkanları ve İlçe başkanlarının yer aldığı toplantıda proje ve yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunulurken, birlik beraberlik mesajları verildi.

Açıkgöz: 'Hedef 2023'

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; “Cumhur İttifakı”nın gerçek sahibi aziz ve kahraman milletimizdir. Hedefi ise büyük, müreffeh ve güçlü Türkiye’dir. Genel Başkanlarımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Devlet Bahçeli hassasiyetinde AK Parti Nevşehir ve MHP Nevşehir ailesi olarak uyum ve birlikteliğimiz devam edecektir." dedi.

Güçlü ve Büyüyen Nevşehir İçin El Ele...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamasında; "Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe , İlçe Başkanlarımız, Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanı Ilhan Kaya ve MHP İlçe Başkanlarımız ile bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik." dedi.

Nevşehir için el ele gönül gönüleyiz

MHP Nevşehir İl Başkanı Ilhan Kaya'da; "MHP İlçe Başkanlarımız ve MHP Teşkilatlarımızın katılımıyla, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Yücel Menekşe ve Ak Parti İlçe Başkanları ile Uçhisar'da bir araya geldik. Daha gelişmiş ve güçlü Nevşehir için aynı platformda buluşan Cumhur ittifakı ortakları ülke gündemine dair sohbet ederken geleceğe dönük yapılacak çalışmaların planlamasını yaptık.

Daha Güçlü Nevşehir…

Daha güçlü TÜRKİYE…" dedi.