AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında partililer bir araya geldi.

AK Parti teşkilatları bugün 81 ilde iftar programı düzenledi. Nevşehir İl Başkanlığı'nın programına Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti'de Eski ve Yeniler İftarda Buluştu

NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde düzenlenen iftar proğramı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" programında, canlı bağlantıyla salondaki partililere seslendi.

AK Parti'li eski yeni İl Başkanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve partileri buluşturdan İftarın açılışında konuşan İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı Aile İftarı mızı, Geçmiş Dönem İl Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Cumhur İttifakımız olan Milliyetçi Harekat Partisinin kıymetli Başkanlarının ve Teşkilatlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik." dedi.

Açıkgöz; “Biz, büyük bir aileyiz…”

AK Parti Neşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de ; "Ramazan boyunca Gönül Seferberliği ile ulaşmadık kimse bırakmayan "AK GÖNÜLLÜ" teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah, hepinizden razı olsun…Bizleri bir araya getiren Cumhurbaşkanımıza ve uyum içerisinde çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Birliğimizin daim olmasını, sayımızın artmasını ve sizlerin gülen yüzlerinin daim olmasını Allah'tan niyaz ediyorum " dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Cumhur İttifakı olarak Nevşehir’imizde de “Güçlü Türkiye” sevdamızla uyum içerisinde çalıştığımız Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanımız İlhan Kaya’ya ve yönetimine; Ülkü Ocakları Başkanımız Musa Şevik’e ve yönetimine AK PARTİ Nevşehir ailesi olarak aile iftarı’mıza teşrifleri için teşekkür ediyoruz. Ve Yemin ediyoruz ki kahraman milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK davamıza son nefesimize kadar sahip çıkacağız. Cumhur İttifakı olarak “Güçlü Türkiye” için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "Gönüllere girip “Allah razı olsun“ dedirtebildiysek ne mutlu bizlere. Ramazan boyuncu yoğun bir tempo ile saha çalışmaları gerçekleştiren AK teşkilatımızla iftar sofrasında buluştuk." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider; "Geçmişten bugüne görev yapmış bütün Ak Parti ailesi bir aradaydık. AK Parti Nevşehir vefa iftarında hasret giderdik." dedi.