Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İftar yemeğine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Lütfü Nebioğlu, Zekayi Pınarbaşı, Serhat Kurt ve Abdülaziz Sekban, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Özel İdare Genele Sekreteri Kamil Duru, Ülkü Ocakları il Başkanı Musa Şevik, AK Parti ile MHP İl ve İlçe Yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı. Ülkücü camianın önde gelen isimleride partililerle birlikte iftar programına katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik, “Bu mübarek günde Yüce Allah'ın izni ile her daim ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu birkez daha bildirmek isteriz. Cumhur ittifakı olarak hep birlikte ülkemizin karşısında olanlara karşı birlik ve beraberliğimizi göstermiş olduk. İftar programımıza katılan herkesten Allah razı olsun" dedi.

MHP İl Başkanı İlhan Kaya'da; "Affımıza vesile olmasını umduğumuz Ramazan-ı Şerifin artık sonlarına geldik. İnşallah Bayrama ulaşmak için dua ediyoruz. Bu güzel akşamı tertip eden Ülkü Ocağı Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Birliğimiz daim olsun Allah razı olsun.”

Açıkgöz, Nevşehir Ülkü Ocaklarının iftarına katıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığının iftar programında Cumhur İttifakı’mızın birliği, beraberliği örnek ve kadim kardeşliğiyle bir aradayız. Ev sahipliği yapan Musa Şevik Başkanımıza ve değerli kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlediği iftar programına AK Kadrolarımız ile katılım sağladık. Rabbim birliğimizi daim etsin. Allah kabul etsin inşallah..." dedi.