AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen ‘Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ toplantısı Nevşehir'de de yapıldı.

İlk olarak Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği istişare ve değerlendirme toplantısına katılan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, daha sonra AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca hayata geçirilen "Kadın emeği Türkiye istikbali" projesi kapsamında Nevşehir’deki kadınlar ve STK temsilcileriyle Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde bir araya geldi.

Kapadokya Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” projesi kapsamındaki “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali” programda Genel Başkan Keşir yaptığı konuşmada, ülke nüfusunun yarısını oluşturan kadınların, üretimin önemli bir mekanizması olduğunu söyledi.

Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları programı vesilesiyle Nevşehir'deki girişimci kadınlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Keşir, programın girişimci veya girişim arzusu taşıyan bütün kadınlara heyecan ve yeni bir motivasyon vereceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından, aldıkları devlet destekleriyle iş sahibi olarak ülke ekonomisine ve üretimine katkı sağlayan, çevrelerindeki diğer kadınlara da istihdam imkanı sunan girişimci iş kadınları, hikayelerini programa katılanlarla paylaştı.

Programa AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, teşkilat mensupları ile çok sayıda kadın girişimci ve davetli katıldı.

Keşir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali" buluşmalarımıza tabiat harikası Nevşehir ile devam ediyoruz.  "Ben de başarmak istiyorum!" diyen Anadolu kadınları, hayallerine ulaşabilsinler diye devlet destek, hibe ve teşviklerini anlatıyoruz.

"Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" Nevşehir İl Kadın Kolları Teşkilatımızla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Güçlü Türkiye'nin güçlü kadınları, 2023 için hazır. İlk günkü heyecanımızla durmak yok..." dedi.

İstişare toplantısına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;"Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn Ayşe Keşir’in Başkanlığında emektar AK Kadın Nevşehir  teşkilatımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

“AK Parti, kadın ve aile odaklı çalışmaları merkeze alan bir harekettir. Toplumların gelişmesinde kadınların emekleri takdire şayandır. Hedef 2023 sloganımızla geleceğimizin teminatı gençlerimize, bayanlarımıza, bacılarımıza AK davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.