Yurt gezilerine ara vermeden devam eden MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, İç Anadolu'daki turuna Nevşehir'le devam etti.

Uzun dönem siyasi tecrübesi olan ve bir dönemde TBMM Başkanvekilliği görevi yürüten MHP'li Meral Akşener Nevşehir'de düzenlenen mitingde partililere seslendi.

Saat 14.30'da Abdullah Çatlı diyarı Nevşehir'in şehir merkezine girişinde vatandaşlar ve partililer tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Akşener'e üniversite öğrencisi çiçek verdi.


"Başbakan Meral" ve "MHP'ye Meral Türkiye'ye moral" sloganları, Türk bayrakları ve Meral Akşener'in resminin olduğu posterler ile aracından inen Akşener ile fotoğraf çektirmek için vatandaşlar sıraya girdi.

Nevşehir'in üst kurul delegesinden imza veren Delegelerle MHP Eski İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP'li Ahmet Köksal ve MHP'nin ilçe başkanları da karşılamada hazır bulundu.

Yüzlerce araçlık kalabalık bir konvoy eşliğinde Dinler Otel'e gelen Akşener'e yoldan geçen araçlar da kornaları ile eşlik etti. Vatandaşlar da bozkurt işaretleri ve alkışlarla Akşener'e destek verdi.

Nevşehir'de kentin çeşitli noktalarına Meral Akşener afişleri asıldığı görüldü.

Otele girişinde de yoğun ilgili ile karşılaşan Akşener kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri burada da kırmadı. Akşener, kendisine başarılar dileyen otel müşterilerine de teşekkür etti. 
Akşener daha sonra partililere seslenmek üzere belirtilen alana gitti.

Partisinin kongre tarihi kararına itiraz eden Akşener, "15 Mayısta kanunsuz bir şekilde engellenen Kongremizi 19 Haziranda büyük bir coşku ile yapacağız." ifadelerini kullandı.

Akşener " Biz Genel Merkezimizle rekabet içinde değiliz.Memleketi bataklığa sürükleyen ülkenin güçlüleri ile rekabet içindeyiz." vurgusu yaptı.