Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver belediye meclis üyeleri, merkez mahalle muhtarları , İl ve ilçe teşkilatı ile istişare toplantısında bir araya gelerek, 16 Nisanda yapılacak olan referandum hakkında bilgiler verdi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında temaslarına ara vermeden devam eden AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelip neden evet demeleri gerektiğini anlatıyor.

Son olarak bu akşam merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Tanrıver ve Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, merkezi hükümetin iktidar döneminde ki çalışmalarına değindi. AK Parti Nevşehir İl SM Başkanlığı ile birlikte yapılan toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Oktay Şımarmaz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir SKM Başkanı Sami Demirses'in yanı sıra merkez mahalle muhtarları ve AK Parti Nevşehir İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

Nevşehir Konağında gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, merkez mahalle muhtarların sorunlarını tek tek dinleyerek çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan istişare toplantısında konuşan Başkan Ünver, "16 Nisan da Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin oylanacağı referandum süreci, halk oylama süreci var. Bu bir parti meselesi değil memleket meselesi. Yeni bir sisteme geçiş yapıyoruz. Neden yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu hakkında bir kaç husus var, onları da dikkatinize sunmak istiyoruz. 2003 yılında AK Parti iktidara geldiği zaman yapılan hizmetler Cumhuriyet döneminde yapılan hizmetlerden çok daha fazla. Eğitim alanında, sağlık alanında ve diğer alanlarda. Neden daha Fazla, çünkü 2003 'den sonra istikrarlı bir hükumet var. İstikrar devam ediyor ve iktidar gibi davranan bir iktidar var. Dolayısıyla insanların ihtiyaç duyduğu hizmetleri seri bir şekilde yerine getiriyordu.

AK Parti Nevşehir il Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver ise "Refah ve müreffeh bir hayatın olması için müreffeh bir hükumet sisteminin de olması lazım. O yüzden 16 Nisanda yapılacak referandum da herkesin evet demesi gerekiyor" şeklinde konuştu.