Ülkü Ocakları Nevşehir İl başkanlığının organize ettiği "Türkistan Coğrafyası ve Türkistan Bağımsızlık Hareketleri" konulu konferans gerçekleştirildi. 

Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda yapılan konferansa; 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ahi Evran Üniversitesinden Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Ahmet Akbayır, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, MHP Nevşehir Merkez İlçe Baskanı Mustafa Ceviz, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz ve çok sayıda davaya gönül vermiş Ülkücülerimiz katıldı.  

Genel Başkan Olcay Kılavuz ile Türkistan Gezisine katılan Ahi Evran Üniversitesinden Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Ahmet Akbayır konferansta Türkistan izlenimlerini anlatarak, Ülkü teşkilatımız büyük bir sorumluluğu üstlendiğine vurgu yaptı. 

Bu organizasyonu tertip eden Başta Ülkü Ocakları  Genel Başkanı Olcay Kılavuz  ve Ahi Evran Üniversitesinden Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Ahmet Akbayır'a Ülkü Ocakları Nevşehir İl başkanlığı olarak teşekkür eden Başkanı Ali Türker, katılımcılarada konferanda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.