Nevşehir Vatan Partisi HDP kapatılsın imza kampanyası başlattı ...

Vatan Partisi PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin kapatılması için yurt genelinde imza masaları açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Nevşehir Gülbahçe parkında açılan imza masalarına vatandaşların ilgisi yoğun. İmza veren vatandaşlar HDP'nin bir an önce kapatılmasını istiyor.

Vatan Partisi Nevşehir İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, "tüm Nevşehir halkını ’HDP Kapatılsın’’ Kampanyasında imza vermeye davet ediyoruz" dedi.

Atalay açıklamasında şunları ifade etti;


MECLİSTE PKK İSTEMİYORUZ HDP KAPATILSIN
    
HDP, Anayasamızda tarif edilen bölücü eylemlerin odağı haline gelmiştir.
    
HDP’nin Milletvekili listeleri ve belediye başkan adayları Kandil’de üslenen PKK’lı teröristlerce saptanmaktadır.
    
HDP, 2015 yılında Diyarbakır’da yaptığı kurultayda 14 maddelik özerklik bildirisini kabul etmiştir. PKK’nın sokaklara inin çağrılarını MYK kararı haline getirmiş, kentlerde ayaklanmalar örgütlemiştir.
    
Eşbaşkanlarından bir milletvekili PKK-PYD terör örgütüne sırtlarını dayamakla övünmüştür. Bir başka Eşbaşkanları ise “Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz” densizliğini dile getirmekten çekinmemiştir.
    
Diyarbakır anaları, HDP’nin küçük yaştaki çocuklarını kaçırıp PKK’ya militan olarak dağa gönderdiklerini ve ABD’ye asker yaptığını bizzat HDP’lilerin yüzlerine haykırmaktadır.
    
Başta eşbaşkanları olmak üzere binlerce HDP’li merkez yöneticisi, milletvekilleri, belediye başkanları, il, ilçe ve diğer organ yöneticileri bölücü terör örgütü PKK’nin propagandasını yapmak, üye olmak, ya da terör faaliyetlerini övmekten, lojistik destek sağlamaktan,  terör örgütü militanlarının cenazelerine katılmaktan dolayı hüküm giymiş ve bu hükümler kesinleşmiştir.
    
HDP, on binlerce yurttaşımızın canına, malına kastetmiş olan insanlık düşmanı PKK’nın “yasal” uzantısıdır. PKK’ya militan devşirme görevi yapmaktadır.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığımız HDP’yikapatma iddianamesini hazırlamıştır. Anayasa Mahkemesi’nden Türk Milletinin beklentisi olan HDP’ yikapatma kararının verilmesini bekliyoruz. Değerli Halkımızı Gülbahçe parkında açtığımız imza masasına, ‘’ HDP Kapatılsın’’ Kampanyasına imza vermeye davet ediyoruz."
                       

Yer : Gülbahçe Parkı
Tarih : 14-15-16 Nisan 2021
Saat  : 10.00-17.00 saatleri arası.