Nevşehir'in MHP'li Belediye Başkanları; Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanlarının katılımıyla Antalya Belek'te gerçekleştirilen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüler.

'Liderimizin tüm hemşehrilerimize ve ülküdaşlarımıza selamları var'

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç yaptığı açıklamasında; "Geleneksel Belediye Başkanları toplantısına Antalya’da katıldık. Yeni kurulan kadınlar kooperatifimizin kendi el emekleri olan hediyelerini Genel Başkanımıza takdim ettim. Sayın genel başkanımıza yerel yönetimlerde her zaman olduğu gibi yine marka olmaya devam edeceğimize, Adil, Haktan Hakikatten yana olacağımıza ve Beytülmal’a dokundurmayacağımıza dair sözümüzü verdik. Sayın Liderimiz Kaymaklılara, tüm Nevşehirli hemşehrilerimize ve ülküdaşlarımıza selam gönderdi. Genel başkan yardımcılarımız Sadir Durmaz’a ve hemşehrimiz Prof.Dr Filiz Kılıç’a teşekkür ederim." dedi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'de; "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet BahçeliBeyefendi, Antalya'da Belediye Başkanları toplantımızda Belediyemizin durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof.Dr. Filiz Kılıç’a ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi; "Antalya Belekte Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlar Toplantısına Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin daveti üzerine tüm Türkiye genelindeki MHP Belediye Başkanlarımızın katılımıyla Başkanlarımızla toplandık. Yapmış olduğumuz purojeleri ve yapacağımız işlerlede ilgili raporumuzu sunduk ve de 2023 seçimleri ilede çalışmalarımızı hızlandırmamız gerektiğini belirttiler. Hem ülkemiz hemde kasabamız için çok önemli konular hakkında olumlu kararlar aldık. Herkese Antalyadan Selamlar" dedi.

'Belediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'na katılmak üzere Antalya'da bulunduklarını belirten Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'da, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yle bir araya gelerek Kavak'daki çalışmalarımız, proje ve hizmetlerimiz hakkında kendisine bilgi verdik. Hemşehrilerimizin selamlarını da ilettik. Kıymetli Genel Başkanımız da Kavaklı hemşehrilerimize ve tüm Nevşehirlilere selamlarını gönderdi. 'Belediye Başkanları Değerlendirme ve İstişare Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta açıklamasında; Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi, Kaymaklı Belediye Başkanımız Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanımız Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanımız Feridun Bağcı ve Tatlarin Belediye Başkanımız Ercan Selvi’den Belediyelerimizin durumu ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı." dedi.