Milliyetçi Hareket Partisi  12. Olağan Büyük Kurultayında Nevşehir'den Mehmet Varol MHP MYK'ya seçildi. Geçen Dönem MHP MYK’da görev alan (Avanos) Hikmet Nazlı ise bu dönem listeye giremedi . 

Devlet Bahçeli, MHP'nin 12. Olağan Kurultayında, salonda hazır bulunan 1176 delegenin tamamının imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday gösterildi. Devlet Bahçeli, 1167 oyla MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili olan Mehmet Varol, Devlet Bahçeli’nin listesinden MYK’ya seçildi.

MYK`ya seçilmesini büyük bir mutlulukla karşıladığını söyleyen Mehmet Varol. "Sayın Genel Başkanımızın takdiridir. Benim için büyük onurdur. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Kendisini mahçup etmemek için daha fazla çalışacağım. Bize oy verenlere teşekkür ediyorum." Dedi.

MHP`de Devlet Bahçeli`nin yeniden Genel Başkanlığa seçildiği kongrede yeni MYK üyeleri de belli oldu. Habertürk TV'de yer alan bilgiye göre, MHP lideri Devlet Bahçeli, mevcut 4 genel başkan yardımcısını, yeni MYK'ya almadı.

LİSTE DIŞI KALAN İSİMLER

MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından, Oktay Öztürk, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Mehmet Günal ve Şefkat Çetin yeniden MYK listesine aday gösterilmedi. Listede eski Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Mehmet Parsak, İzzet Ulvi Yönter yeni isimler olarak ön plana çıktı.