DEVA Partisi Nevşehir İl Başkanı Hasan Hüseyin Berber beraberinde Kurucu üye Salim Ferveren, Parti Sekreteri Rukiye Koç, Ekonomi ve Finansal Başkanı Neslihan Arığ ve Kurumsal İletişim Başkanı Adem Pınarbaşı, Nevşehir gündemin adresi Fibhaber.com gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette, parti politikalarına değinen DEVA Partisi Nevşehir İl Başkanı Hasan Hüseyin Berber açıklamasında; “Nevşehir'de üye faaliyetlerine başladık. Şimdiden gösterilen samimi yaklaşım ve talepler bizleri mutlu etti. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan nasıl ki ülkemizde adım atılmadık şehir, temas edilmedik vatandaş kalmadan çalışmalarını sürdürüyorsa, bizler de Nevşehir'de aynı şekilde köy köy, mahalle mahalle, ev ev ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarımıza ulaşacağız. Vatandaşlarımızın derdini dinleyerek onlara DEVA olacağız. Şimdiden destek veren tüm hemşerimize teşekkür ederiz,” dedi.

FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten DEVA Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Berber, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, DEVA Partisi Nevşehir İl Başkanı Hasan Hüseyin Berber ve beraberindeki heyete gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve iyi dilek temennilerle sona erdi.