AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan "Kampüse Hoş geldin" projesiyle Nevşehir´de üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları bünyesindeki Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK) Teşkilatı  ‘Kampüse Hoş Geldin’ standı kuran ‘Kampüs Seninle Güzel’ sloganı ile teşkilat üyeleri, üniversite öğrencilerini karşılayarak  el broşürleri, not defteri ve kalemler dağıttı.

ÜNİAK teşkilatı öğrencilerin ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarına yardımcı olarak Nevşehir Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik yerlerini anlattı.

KAMPÜSE HOŞ GELDİN

AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Haluk Köybaşı yaptığı açıklamada,Kampüs Seninle Güzel’ diyerek Nevşehir'e gelen öğrencileri karşılamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Köybaşı, Nevşehir'de ihtiyaç duydukları her anda öğrencilerin yanlarında olduklarını vurgulayarak Nevşehir'imizi tanımaları ve uyum sağlamaları için yardımcı olacaklarını söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı Ali Kemikkıran, ‘Kampüse Hoş Geldin’ standını ziyaret ettiler.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Gençlerimizle, üniversiteli kardeşlerimizi karşılıyoruz. Nevşehir Üniversitemizi kazanan öğrenci kardeşlerimizle “ilk tanışma, ilk ders” etkinliğimizde buluşsak da muhabbetimiz bir ömür boyu sürecektir. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı bir eğitim öğretim hayatı diliyorum. Nevşehir’de ihtiyaç duydukları her anda yanlarındayız. ÜniAk teşkilatımız ve Nevşehir’de okuyan üniversiteli kardeşlerimizle “Big Bus Cappadocia Turu” ve “Balon Turu” da genç kardeşlerimizi bekliyor… " dedi.