AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Belediye Başkanlarının yer aldığı Nevşehir Heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Nevşehir'e yönelik yatırımların istişare edildiği ifade edildi.

Nevşehir Acıgöl OSB'ye Traktör Fabrikası kurmak için arsa satın alan yatırımcı Şimşeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşeker'inde hazır bulunduğu ziyarette, Nevşehir Heyeti tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, bölgemiz ve ilimiz için oldukça önemli olan projelerin son durumu ile Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde Traktör Fabrikası kurulması, ilimiz sanayi altyapısı geliştirilmesi çeşitlendirilmesi ve Nevşehir ile ilgili bilgiler sunuldu.

Nevşehir'in kendileri için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Bakan Varank nazik ziyaretleri için Nevşehir heyetine teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir heyetimiz ve yatırımcılarımızla T.C. Sanayi Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı ziyaretimizde Sevdamız Nevşehir’imizin vizyon projelerini istişare ettik. ‬‪Büyüyen, gelişen, üreten Nevşehir için gayret göstermeye devam edeceğiz; kazanan yine Nevşehir olacak." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Nevşehir'e yönelik yatırımların konuşulduğunu ifade eden Açıkgöz “Bakanımız Sayın Mustafa Varank Bey ile bir görüşme gerçekleştirerek bakanlığın şehrimize yönelik yatırımları konusunda istişarelerde bulunduk.Nevşehir tek yürek oldu.Nevşehir'imiz en güzel hizmetleri almaya devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.