AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek Nevşehir'in sorunlarını konuştular.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

AK Partili Heyet, Nevşehir’e yapılacak olan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile istişareler de bulundu.

Oldukça samimi ve verimli, bir ortamda gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaretimizde, Nevşehir’imizin gelecek ile ilgili projelerini istişare ettik. Şehrimize ve bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı #Nevşehir #AkParti Ailesi olarak teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaretin anısına daha sonra Nevşehir heyeti Avanos el sanatları ürünü çini tabak ile anforayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya takdim ettiler.