AK Parti Nevşehir Heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kayseri'de gerçekleşen toplu açılış törenine katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'de gerçekleştirdiği 41 tesisin toplu açılış törenine katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'ın teşrifleriyle Kayseri’deki Toplu Açılış Töreninde Nevşehir’in AK Teşkilatı olarak bir ve beraberiz" dedi..

‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Kayseri’de gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreninde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile katılım sağladık.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, Kayseri’nin istikrarın, güvenin, huzurun, yatırımın, üretimin, ticaretin, ihracatın manasını iyi bildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mesele ülkenin ve milletin bekası olduğunda kimin vanıladığının kimin de yürekten konuştuğunun ayrımını Kayserili gayet güzel yapar” diye ekledi.

Kayseri’de yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “FETÖ’yle mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu biliyorum, duyuyorum. Bu ihanet çetesinin tam göbeğinde olduğu hâlde, bir şekilde şu ana kadar adalete hesap vermemiş olanlar kurtulduklarını sanmasın” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Buna rağmen hâlâ FETÖ’yle mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu biliyorum, duyuyorum. Bu ihanet çetesinin tam göbeğinde olduğu hâlde, bir şekilde şu ana kadar adalete hesap vermemiş olanlar, kurtulduklarını sanmasın.”