AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, Özaltın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Enerya Kapadokyagaz Gaz Dağıtım AŞ. İşletme Müdürü Özenç Gezgin ve beraberindeki heyet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih Dönmez’i Nevşehir heyeti olarak ziyaret ettik.‬ ‪“İlimizin enerji kaynakları ve ilimize yeni kazandıracağımız doğalgaz yatırımları konularında istişarelerde bulunduk. Hayırlı olsun.” dedi.

Milletvekili Yücel Menekşe'de; ‪"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez’i Nevşehir heyeti olarak ziyaret ettik. İlimiz için yapılacak ve yapılmış olan Enerji yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk" dedi.

Bakan Fatih Dönmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe, NTSO Başkanı Parmaksız, Özaltın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özaltın, Enerya Kapadokyagaz Gaz Dağıtım AŞ. İşletme Müdürü Gezgin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.