Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Başkan Yardımcıları Furkan Feralan ve Mustafa Alevli'den oluşan Nevşehir heyeti, Nevşehirli TÜROB Başkanı Müberra Eresin’i ziyaret etti.

Eresin Hotels Topkapı'da yapılan ziyarette; Nevşehir turizminin mevcut durumu, yeni projeler, Kayaşehir ve Kapadokya bölgesindeki gelişmeler ile işbirliği konuları değerlendirildi.

Türkiye Otelcileri Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada; "AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Başkan Yardımcıları Furkan Feralan ve Mustafa Alevli'ye kıymetli ziyaretleri için çok teşekkür ederim.

Ziyaret sırasında Nevşehir turizminin mevcut durumu, yeni projeler, Kayaşehir ve Kapadokya bölgesindeki gelişmeler ile işbirliği konularımızı değerlendirdik" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de,  kendisi de Nevşehirli olan TÜROB Başkanı Müberra Eresin'e ev sahipliği ve bölge turizmine olan katkılarından dolayı teşekkür etti.