31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde İbrahimpaşa köyünde muhtar seçilen Muammer Aydın'ın sağlık sorunları nedeniyle  muhtarlık görevinden istifa etmesinin ardından geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılması planlanan muhtarlık seçimlerinin pandemi nedeniyle iptal edilmesinin ardından, YSK yeni seçim tarihini açıkladı.

Ürgüp İlçe seçim kurulu, dün aldığı kararla daha önce sağlık sorunları gerekçesiyle muhtar Muammer Aydın'ın istifası sonrası boşalan İbrahimpaşa köyü muhtarlık seçimlerinin 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılması için 60 günlük seçim takvimini başlattı.

İstifa eden muhtar Muammer Aydın'ın yerine Ürgüp Kaymakamlığı tarafından azalarından Ali Özden geçici muhtar olarak göreve atanmıştı. Özden'de yaptığı açıklamasında;

Duyuru...
30 Mart 2019 Da Muhtar Seçilen Muammer Aydın'ın Sağlık Nedeniyle İstifa Etmesinin Ardından Geçen Yıl Haziran Ayında Yapılacak Olan Köyümüzdeki Muhtarlık Seçimi Pandemiden Dolayı İptal Edilmişti. 06. 06 Haziran 2021 de Seçim Yapılacağı Yüksek Seçim Kurulundan Duyurulmuştur." dedi.